yourvideo.io lanceert allereerste NFT-marktplaats die speciaal is gebouwd voor YouTubers

Het platform stelt YouTubers in staat om hun inkomen te verhogen via NFT-royalty's KOMORANY, PRAAG, TSJECHIË, 8 juni 2022 /EINPresswire.com/ — yourvideo.io is verheugd om de lancering aan te kondigen van zijn eigen speciale NFT-marktplaats (niet-fungibele token). Dit innovatieve platform is gebouwd op de Binance Smart Chain en stelt makers van inhoud en hun fans en verzamelaars in staat om rechtstreeks met elkaar te communiceren in een veilige en beveiligde omgeving. Met een steeds groeiend aantal gebruikers dat zich tot YouTube wendt voor entertainment, biedt deze nieuwe marktplaats een opwindende kans voor beide betrokken partijen.

YouTube is al lang een go-to-platform voor videomakers die een publiek willen opbouwen en inkomsten willen genereren met hun inhoud. Tot nu toe konden YouTubers alleen indirect geld verdienen met hun video's, via publiciteit, merchandise, het verkopen van cursussen, enz., Niet door precies datgene te verkopen wat ze produceren – hun video's. yourvideo.io biedt een oplossing voor deze problemen door YouTubers in staat te stellen hun video's weer te geven, te verkopen, te slaan en over te dragen zonder hun auteursrechten of opties voor het genereren van inkomsten te verliezen.
Ontwikkeld door e-artnow s.r.o., een bedrijf uit Tsjechië, zal yourvideo.io de economie van de YouTube-videomakers ondersteunen en een extra inkomstenstroom bieden die kan worden gebruikt om hun carrière te ondersteunen. Bovendien stelt yourvideo.io makers in staat om de controle over hun werk te behouden, zodat ze de inhoud kunnen blijven produceren waar hun fans van houden.

Voor het eerst kunnen fans en verzamelaars video-NFT('s) van hun favoriete YouTubers bezitten na een open en eerlijk veilingproces. De oorspronkelijke maker van inhoud krijgt een royalty van 90% elke keer dat hun video-NFT's op de primaire markt worden verkocht en een royalty van 10% elke keer dat hun video-NFT's op de secundaire markt worden verkocht op yourvideo.io. Ze krijgen het eigendom van een blockchain gevolgd en opgeslagen NFT. Verzamelaars zullen video-NFT's op de secundaire markt kunnen doorverkopen op yourvideo.io. Dit is een baanbrekende manier voor fans om hun steun te betuigen aan hun favoriete makers van inhoud en tegelijkertijd unieke digitale middelen te verzamelen.

yourvideo.io heeft ervoor gekozen om Binance Smart Chain als blockchain te gebruiken om veilig, snel en goedkoop NFT-minten te garanderen. YouTubers slaan hun video's gratis op yourvideo.io. yourvideo.io heeft het gemakkelijk gemaakt voor zowel kopers als verkopers door betalingen in Fiat (Stripe) of BUSD (cryptocurrency) toe te staan. Dit maakt het een van de meest toegankelijke platforms voor het kopen en verkopen van NFT's. ARWEAVE blockchain-technologie maakt het mogelijk om zware videobestanden permanent op te slaan tegen een redelijke vergoeding die door de verzamelaar wordt betaald.

yourvideo.io streeft ernaar om klanten de best mogelijke ervaring te bieden door zich in te zetten voor kwaliteitscontrole en verantwoordelijkheid van de maker. yourvideo.io controleert en keurt alle video-inzendingen handmatig goed. Ze staan videomakers alleen toe om video's te uploaden die al op hun eigen YouTube-kanalen zijn gehost. Dit helpt ervoor te zorgen dat alle video's van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn en waarschijnlijk geen auteursrechtelijk beschermd of anderszins aanstootgevend materiaal bevatten, waardoor het voor oplichters moeilijk wordt om video's te verkopen die ze niet rechtmatig bezitten.

yourvideo.io wordt gelanceerd in Q4 2022. Ga voor meer informatie of om u te abonneren op updates naar https://yourvideo.io/coming-soon/

Ongeveer yourvideo.io
yourvideo.io is de eerste speciale NFT-marktplaats (niet-fungibele token) voor YouTubers en zware videobestanden (tot 10 GB). Ons platform stelt contentmakers en hun fans en verzamelaars in staat om rechtstreeks met elkaar te communiceren in een veilige en beveiligde omgeving. yourvideo.io werd opgericht door Ondrej Brody en Kristofer Paetau, beiden beeldend kunstenaars met ruime ervaring in video, nadat ze merkten dat videokunst niet zo hoog gewaardeerd wordt als traditionele kunst. Via yourvideo.io hopen ze collega-videomakers te helpen meer inkomsten te genereren met hun werk en meer legitimiteit te krijgen. Met een steeds groeiend aantal gebruikers dat zich tot YouTube wendt, biedt deze nieuwe marktplaats een opwindende kans voor beide betrokken partijen.

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world