Deze Zwitserse gemeenschap vertrouwt op de gezondheidsblockchain om een duurzame en verantwoordelijke cannabisindustrie te bevorderen

Naarmate de acceptatie van op cannabis gebaseerde producten zoals CBD-bevattende oliën, capsules en crèmes wijdverspreider wordt, moeten consumenten beter worden geïnformeerd over de reis van het product van zaad naar detailhandel en over de voordelen van het product, ondersteund door betrouwbaar wetenschappelijk bewijs.

Een blockchain-database over cannabis, gericht op het beschermen van de privacy van consumenten en vrij van commerciële invloed, kan dus mede worden gebouwd en mede-eigendom zijn van consumenten en het cannabismerk verantwoordelijk houden voor zijn werking volgens een ethisch, duurzaam en consumentgericht model.

De Cannabis Data to Earn (CD2E) gemeenschap heeft als doel de eerste database van cannabisgebruikers te bouwen op dHealth Network, een blockchain van medische kwaliteit die wordt gebruikt door farmaceutische reuzen zoals Novartis, Roche en Eli Lilly. Gebruikers kunnen kiezen wie toegang heeft tot welke gegevens, die alleen in de mobiele app worden opgeslagen. Het doel van CD2E is om te zorgen voor een samenwerking tussen consumenten en merken.

In ruil daarvoor kunnen consumenten DHP- en DCGS-tokenbeloningen verdienen door hun eigen gegevens op te slaan of voorstellen te valideren die door cannabisbelanghebbenden zijn ingediend bij het CD2E-communitylid. En het DHP-token kan worden ingezet in elk dHealth-validatieknooppunt met een huidig jaarlijks rendement van +50%.

Samen kunnen consumenten de groei van een verantwoorde, duurzame en inclusieve cannabisindustrie bevorderen.

Wat is de CD2E Community?

Cannabis Data to Earn (CD2E) is de eerste blockchain-gemeenschap van gezondheidsgegevens die is ontworpen voor cannabisgebruikers. Onze visie is om een blockchain-infrastructuur van medische kwaliteit te bieden voor privacy en gegevensbescherming, en om vroege bijdragers te belonen met tokens om de toekomst van de blockchain voor cannabisgegevens te co-creëren.

Bronnen: https://www.newsweed.fr/cette-communaute-suisse-sappuie-sur-la-blockchain-sante-pour-promouvoir-une-industrie-du-cannabis-durable-et-responsible/

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world