Elon Musk blaast Dogecoin op met 27%, vernieuwt zijn steun voor cryptocurrency

Elon Musk blaast Dogecoin op met 27%, vernieuwt zijn steun voor cryptocurrency

Investing.com – De hele cryptocurrency-markt stortte op zaterdag, waarbij Bitcoin onder de $ 18.000 zakte, maar zondag was toen de gelegenheid voor een zeer sterke opleving, zozeer zelfs dat Bitcoin deze maandagochtend probeert terug te gaan boven $ 20.000.

Maar dat is niets vergeleken met Dogecoin, dat bijna 28% stuiterde van een dieptepunt van $ 0,0492 op zaterdagavond tot een hoogtepunt van $ 0,0628 op zondagavond.

En als Dogecoin zo sterk is hersteld, is dat omdat het opnieuw heeft geprofiteerd van de steun van Elon Musk, naast de algemene opleving van cryptocurrencies.

De baas van Tesla (NASDAQ: TSLA) tweette zondagochtend "Ik zal Dogecoin blijven steunen".

Opgemerkt moet worden dat deze verklaring een paar dagen komt nadat een klacht tegen Elon Musk werd ingediend door een investeerder die hem beschuldigde van het manipuleren van de prijs van Dogecoin en het claimen van $ 258 miljard.

Na deze tweet antwoordde een Twitter-gebruiker (NYSE: TWTR) "blijf kopen in dit geval", waarop Musk antwoordde dat hij dat doet:

Merk op dat de ondersteuningsimpact van Musk op Dogecoin zodanig is geweest dat sommige waarnemers het gevoel hebben dat het ook een rol heeft gespeeld in het herstel van Bitcoin.

Vanuit grafisch oogpunt moet worden opgemerkt dat de piek van gisteren op $ 0,0628 en de piek van 15 juni op $ 0,0638 de eerste belangrijke weerstandszone vormen om rekening mee te houden op Dogecoin. Aan de andere kant is de eerste belangrijke steun de psychologische drempel van $ 0,0500.

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world