De vijf duurste Apen-NFT's die je kunt kopen

Aap NFT

Van alle NFT's lijken apen-NFT's het populairst te zijn. Het is misschien moeilijk te begrijpen waarom ze populair zijn, gezien hoe duur ze zijn. Volgens Zipmex houden mensen echter van de apen-NFT's omdat ze hen de kans geven zich te mengen met beroemdheden. Wanneer je een apen-NFT bezit, krijg je toegang tot een exclusieve Discord met beroemdheden. Naast interactie met beroemdheden, krijg je toegang tot andere NFT-collecties. Monkey NFTs worden gemaakt door Bored Ape Yacht Club (BAYC) voor degenen die niet op de hoogte zijn. Er zijn er ongeveer 10.000, en elk toont een uitdrukkingsloze aap. Hoewel de blanco look consistent is met de aap, zijn de kleding en het hoofddeksel dat niet. Zoals de meeste NFT's maken de apen-NFT's deel uit van de Ethereum-blockchain, de op een na grootste cryptocurrency na Bitcoin. Op dit punt weet je nu wat apen-NFT's zijn. We hebben vastgesteld hoe duur ze zijn, dus we moeten enkele van de duurste identificeren. Hier zijn de vijf duurste apen-NFT's die je kunt kopen.

5. Bored Ape Yacht Club # 5199 ($ 1.611.272)

"The Terminator" is het eerste waar je aan denkt als je naar deze NFT kijkt. In deze NFT wordt de aap afgebeeld met robotachtige vacht en cyborgogen die eigenschappen zijn die het van nature intimiderend maken. Het is een van de weinige NFT's met slechts vier eigenschappen, maar toch slaagt het erin om prijzig te zijn. Zelfs nu kan niemand je vertellen waarom het duur is. De eigenschappencombinaties zijn echter het meest gewild, wat de hoge kosten zou kunnen verklaren. Om de vraag te verklaren, kunnen we praten over wanneer het werd verkocht. Aanvankelijk kon je deze NFT kopen voor 5 ETH of $ 14.000, maar de verkoopprijs is sindsdien gestegen. Het werd gekocht voor 425 ETH, wat culmineerde in een winst van $ 1,5 miljoen voor BAYC. Het was deze specifieke verkoop die de vraag naar de apen-NFT's deed toenemen.

4. Verveelde Aap # 1606 ($ 708.000)

Uit deze NFT zijn nogal wat eigenschappen te onderscheiden. In deze NFT draagt de aap outfits die je als trendy zou beschouwen. Ten eerste is het gekleed in een harige roze jas en een hoed met rand, waardoor het lijkt op een hiphopartiest. Andere kenmerken van de aap zijn zijn ongeschoren gezicht en zijn laserschietende ogen. De aapschietende lasers lijken niet op hun plaats totdat je je realiseert dat de aap zich tegen de legergroene achtergrond bevindt. Misschien is het vechten in het leger. De initiële verkoopprijs was $ 61.000. De verkoopprijs steeg tot $ 708.000 na te zijn verkocht op een veiling. Dit laatste bedrag vertegenwoordigde een fractie van bayc's totale marktkapitalisatie van meer dan $ 500 miljoen. Met zulke enorme winsten doneerde BAYC een deel van zijn fondsen aan een goed doel. Het bedrijf doneerde in augustus 2021 $ 208.000 (of 66,45 ETH) aan de liefdadigheidsinstelling Orangutan Outreach.

3. Bored Ape Yacht Club # 7090 ($ 2.272.620)

Bij de meeste apen-NFT's is de verveelde uitdrukking van de apen wat we gewend zijn. In deze NFT grijnst de aap echter, wat niet bepaald een gezichtsuitdrukking is die je zou associëren met verveling. De tanden zijn veelkleurig, wat een zeldzame eigenschap is. Een andere zeldzame eigenschap van deze NFT is de gouden vacht van de aap en zijn rode dienstuniform. Al deze eigenschappen dragen bij aan de zeldzaamheidsscore van deze NFT van 250,33. De verkoop van deze NFT is fascinerend omdat deze eerder werd gekocht voor 199 Ether of $ 563.000. Het werd slechts een maand vastgehouden voordat het werd verkocht op 600 ETH of $ 2,25 miljoen. Deze verkoop zorgde voor een nieuw hoogtepunt voor BAYC, aangezien deze NFT een van de duurste NFT's ooit werd. Als gevolg hiervan maakte het bedrijf een enorme winst van 303%, of een rendement van $ 1,69 miljoen binnen een maand.

2. Bored Ape Yacht Club # 2087 ($ 2.307.638)

Door naar deze NFT te kijken, zul je voelen dat je een aantal psychedelische drugs gebruikt. De aap op deze NFT heeft regenboogkleurige vacht, wat hem dat hallucinogene effect geeft. Vervolgens heeft de aap een sigaret in zijn mond en heeft hij boos kijkende ogen. De boze uitdrukking is een welkome afwisseling, vooral voor degenen die de uitdrukkingsloos uitziende aap kwalijk nemen. Deze NFT slaagt erin om meer te doen, met slechts vier eigenschappen. Als gevolg hiervan worden mensen aangetrokken tot deze NFT vanwege de eenvoud. Het werd oorspronkelijk verkocht voor slechts $ 229 (0,08 ETH) en vervolgens verkocht voor $ 2,3 miljoen (769 ETH) vijf maanden later. Toen het voor de laatste prijs werd verkocht, bleef de koper anoniem. Als gevolg hiervan maakte deze verkoop mensen nieuwsgieriger naar wie de koper was, aangezien het een van de duurste NFT's was die ooit zijn verkocht. Hiphopartiest Snoop Dogg, een verzamelaar van NFT's, werd verondersteld de koper te zijn, maar de identiteit van de koper moet nog worden onthuld.

1. Verveelde Aap # 8817 ($ 3.408.000)

Deze NFT wordt als aantrekkelijk beschouwd vanwege de unieke combinatie van kenmerken. De aap op deze NFT heeft goudbont en draagt een komische spinnerhoed, een zilveren hoepeloorbel, een wollen coltrui en een feesthoorn in zijn mond. Wat betreft de gezichtsuitdrukking, het lijkt slaperig of gefrustreerd. Hoewel deze NFT niet zeldzaam is, wordt deze vermeld als de 17e zeldzaamste NFT bij Rarity Tools. De combinatie van bepaalde eigenschappen zorgt er waarschijnlijk voor dat de NFT zeldzaam lijkt. Zoals het er nu uitziet, is deze NFT de duurste die ooit is verkocht. Het werd geveild bij een gerenommeerd veilinghuis genaamd Sotheby's Metaverse en het winnende bod was $ 3,4 miljoen (852,39 ETH). Welke NFT denk je dat deze zal overtreffen als de duurste? We kunnen alleen maar afwachten.

Conclusie

Van alle cryptocurrencies die er zijn, worden apen-NFT's nog steeds het minst begrepen. Het eerste waar mensen aan denken is waarom iemand zo duur een foto van een aap zou kopen. Degenen die ze kopen, vergelijken het echter met het kopen van een schilderij uit een museum. Net als die schilderijen zijn apen-NFT's zeldzaam, wat leidt tot hun hoge prijzen. U vraagt zich dus waarschijnlijk af of het goede investeringen zijn. Het is moeilijk te voorspellen wat er zal gebeuren wanneer u investeert met cryptocurrencies, omdat ze volatiel zijn. Wanneer de apen-NFT's echter populair worden, zullen ze zelfs duurder zijn. Dus degenen die de NFT's al hebben verzameld, zullen de overhand hebben omdat ze ze goedkoop hebben verworven.

Bron : https://moneyinc.com/most-expensive-monkey-nfts/

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world