GRATIS CRYPTO'S EN NFT IN ABU DHABI – VROUWEN UITGENODIGD OM HET WEB BINNEN TE DRINGEN 3

Maak plaats voor dames in web 3! Abu Dhabi trekt grote cryptospelers aan, zoals Binance, dankzij de inspanningen van toezichthouders die een omgeving willen creëren die bevorderlijk is voor de groei van de sector. Een nieuw initiatief om de cryptosfeer inclusiever te maken, zal naar verwachting bijdragen aan de ontwikkeling van het crypto-ecosysteem in de stad en in de VAE.

GRATIS CRYPTO DOMEINNAMEN VOOR VROUWEN IN ABU DHABI …

Access Abu Dhabi en het Abu Dhabi Investment Office (ADIO) kondigden in een verklaring op 2 juni 2022 hun samenwerking aan met NFT-domeinnaamprovider Unstoppable Domains om een gratis crypto-domeinnaam aan te bieden aan vrouwelijke inwoners van de Emirati-hoofdstad.

De verklaring wijst erop dat vrouwen slechts 5-7% van alle cryptocurrency-gebruikers uitmaken. Ze vormen slechts 12% van de blockchain-werknemers. Deze cijfers staan in contrast met het feit dat 50% van de kleine en middelgrote ondernemingen in de VAE eigendom is van vrouwen.

… VOOR EEN GROTERE INCLUSIE VAN VROUWEN IN HET WEB 3

Dit initiatief van Unstoppable Domains en haar partners heeft als doel vrouwen die in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten wonen de kans te geven om deel te nemen aan web 3.

Het werd aangekondigd tijdens het bezoek aan Abu Dhabi door een delegatie van de "Women of Web 3". De laatste zijn een groep Amerikaanse vrouwelijke ondernemers die zich hebben gespecialiseerd in disruptieve technologieën.

Bovendien ontmoetten Amerikaanse vrouwelijke ondernemers die gespecialiseerd zijn in Web3-technologieën van 24 tot 26 mei bedrijfsleiders en belangrijke mensen uit het ecosysteem van het emiraat.

Met deze gratis web3 domeinnamen, Access Abu Dhabi, ADIO en Unstoppable Domains bieden vrouwen:

« (…)een gedecentraliseerd webadres en digitale identiteit die hen volledige controle geven over hun gegevens en inhoud in een ruimte die volledig van hen is.»

Wat betreft de waarnemend directeur van ADIO, Eng. Abdulla Abdul Aziz Al Shamsi, hij is van mening dat dit partnerschap met Unstoppable Domains "de belofte van inclusie van het emiraat belichaamt".

Een groeiend aantal vrouwen dat werkt aan crypto- en web 3-projecten kan alleen maar gunstig zijn voor de ontwikkeling van het ecosysteem op de middellange en lange termijn. NFT's worden vandaag al gebruikt voor doelen die gericht zijn op de empowerment van vrouwen. Ze zijn bijvoorbeeld gebruikt om het recht op onderwijs van Afghaanse vrouwen te ondersteunen. Een NFT werd ook uitgegeven als een declinatie, in het web3, van een standbeeld dat een sterke boodschap overbrengt ten gunste van vrouwen.

Vrouwen hebben een vitale rol te spelen in het crypto-ecosysteem! Dames, bent u op zoek naar een referentieplatform om uw eerste stappen te zetten? Registreer nu op FTX. Bovendien krijgt u een levenslange korting op uw handelskosten (affiliate link, zie voorwaarden op de officiële website).

Zoé De la Roche

Fan van Bitcoin, verliefd op Litecoin, vriend van Ethereum, ik heb een duidelijke neiging om shitcoins te vriend te worden waarvan het enige toekomstige project is om je te verlossen van je dromen van welvaart! Ik probeer nergens maximalistisch van te zijn, ik zoek meer naar de convergenties tussen oude en nieuwe wereld Leerling-mijnwerker in mijn uren 🙂

> Meer artikelen van de auteur

Bronnen: https://journalducoin.com/actualites/cryptos-nft-gratuits-abu-dhabi-femmes-invitees-web-3/

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world