Blockchain: XY Labs lanceert een nieuw beveiligd systeem

Is het mogelijk om een oracle-netwerkecosysteem te creëren dat volledig functioneel is en dat anoniem geospatiale gegevens kan verzamelen en valideren? Een paar jaar geleden was het logisch geweest om deze vraag ontkennend te beantwoorden. Nu is het antwoord echter 'Ja'. Inderdaad, het bedrijf XY Labs, is van plan om een dergelijk project op te zetten om de cryptocurrency-sector te ondersteunen.

Blockchain-pictogram weergegeven op touchscreen van moderne smartphone als voorbeeld voor fin-tech bedrijf

Naadloze data met blockchain

XY Labs en zijn gelijknamige XYO-protocol op basis van de Ethereum (ETH) blockchain, opgericht in 2012, zijn van plan om nieuwe aanbiedingen te ontwikkelen die mensen belonen die deelnemen aan het bestaan van de blockchain. Momenteel heeft het netwerk wereldwijd in totaal 4 miljoen nodes.

In een recent interview met Cointelegraph onthulde Arie Trouw, oprichter van XY Labs, dat het XYO-systeem gebaseerd is op een bepaald type payload: de BoundWitnesses. Het systeem bevat een lijst met gegevenspunten die kunnen worden gewijzigd om tijd, datum en locatie op te nemen en die door de knooppunten kunnen worden ondertekend. Op deze manier garandeert het systeem optimale veiligheid voor zijn gebruikers. Bovendien wordt van alle informatie een back-up gemaakt om niet te worden gecompromitteerd.

"De taak van een orakel is om met zoveel mogelijk zekerheid een antwoord te geven. We gebruiken blockchain om deze antwoorden te onthouden en transparantie te garanderen in het creatieproces van de oplossing door te koppelen aan ondersteunende gegevens met behulp van onveranderlijke hashes."

Exploitatie die investeerders ten goede komt

Om de veiligheid van haar gebruikers en gegevens die overeenkomen met de realiteit te waarborgen, deelt BoundWitnesses gewoon de gegevens die mensen echt nodig hebben. Aan de andere kant worden persoonsgegevens zorgvuldig opgeslagen. Elk node heeft zijn eigen blockchain en de blockchains zijn aan elkaar gekoppeld dankzij het systeem van BoundWitnesses.

Naast dit project is XY Labs van plan om verbeteringen aan te brengen aan zijn COIN mobiele app. Met de huidige wijzigingen kan de app degenen die deelnemen aan het verzamelen en produceren van gegevens blijven belonen. De applicatie werkt op basis van het XYO-token waarvan de totale voorraad wordt geschat op 12 miljard.

Het bedrijf XY Labs achter het XYO-token wil zijn plaats in het cryptocurrency-systeem blijven versterken. Om dit te doen, wil het nieuwe aanbiedingen ontwikkelen die loyale gebruikers van de blockchain belonen.

Bron: https://www.cointribune.com/analyses/institutions-entreprises/blockchain-la-societe-xy-labs-lancera-un-nouveau-systeme-securise/

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world