Alibaba Cloud lanceert 3 NFT-marktoplossingen voor makers

Alibaba Cloud lanceert 3 NFT-marktoplossingen voor makers© Reuters. Alibaba Cloud lanceert 3 NFT-marktoplossingen voor makers

  • Alibaba (NYSE: BABA) Cloud heeft NFT-marktoplossingen gelanceerd.
  • De NFT-oplossingen zijn diensten om kunstenaars en makers in staat te stellen gemakkelijk geld te verdienen met hun NFT-projecten.
  • Onder de webhostingservices kunnen beleggers een betrouwbare NFT-marktplaats met hoge elasticiteit bouwen met behulp van Alibaba Cloud Elastic (NYSE: ESTC) Compute Service (ECS) en Auto Scaling.

Alibaba Cloud heeft een marktoplossing voor niet-fungibele tokens (NFT) gelanceerd als China's nummer één cloud computing-serviceprovider.

De NFT-oplossingen zijn diensten om kunstenaars en makers in staat te stellen gemakkelijk geld te verdienen met hun NFT-projecten. Ze omvatten webhostingservices, digitale marketing en wereldwijde levering.

Onder de webhostingservices kunnen beleggers een betrouwbare NFT-marktplaats met hoge elasticiteit bouwen met behulp van Alibaba Cloud Elastic Compute Service (ECS) en Auto Scaling. Daarin kan statische inhoud zoals afbeeldingen en tekst in Object Storage Service (OSS) worden opgeslagen, net als andere niet-gevoelige gegevens zoals een platform-ID en gebruikersalias in een database.

Voor de digitale marketingoplossing van NFT biedt Alibaba Cloud efficiënte marketingkanalen om klanten te bereiken via Short Message Service (SMS). Hiermee kunnen promotionele meldingen en verificatieberichten in batches naar klanten over de hele wereld worden verzonden. De SMS selecteert de beste route in real-time en biedt authenticatie om ervoor te zorgen dat de berichten op tijd en veilig worden verzonden.

Alibaba Cloud biedt ook een Content Delivery Network (CDN) en Server Load Balancer (SLB), die hoogwaardige contentlevering bieden voor NFT-applicaties over de hele wereld. Volgens hen draait hun Classic Load Balancer (CLB) op Layer 4 en ondersteunt tot 100.000 QPS, terwijl hun Application Load Balancer (ALB) op Layer 7 draait en tot 1.000.000 QPS ondersteunt.

De kosten van deze services variëren van $ 1 tot maar liefst $ 26,826.00 per jaar.

Niet-fungibele tokens (NFT's) zijn tokens die het unieke eigendom van activa vertegenwoordigen. Dit item kan muziek, video's, games, foto's, kunst, enz. Zijn. NFT's zijn niet vervangbaar of uitwisselbaar. Dit biedt NFT-artiesten en -makers een unieke kans om geld te verdienen met hun intellectuele eigendom.

Bron : https://www.investing.com/news/cryptocurrency-news/alibaba-cloud-launches-3-nft-market-solutions-for-creators-2835144

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world