Ahrvo lanceert eerste NFT ID™ – Powered Multi-chain Identity and Payment Network

Ahrvo's Biometric Identity and Payment Protocol is momenteel interoperabel met meer dan 100 blockchains

https://www.youtube.com/watch?v=Oft-aThx_qY

De focus van het Ahrvo-netwerk ligt op het in staat stellen van iedereen, waar dan ook, om identiteiten, documenten en transacties veilig over te dragen, te hergebruiken en te beheren."

— Appo AgbamuCASPER, WYOMING, VERENIGDE STATEN, 9 juni 2022 /EINPresswire.com/ — Vandaag is Ahrvo Labs Inc., het bedrijf achter het Ahrvo Network – een blockchain (wallet) agnostisch draagbaar biometrisch identiteits- en betalingsnetwerk – verheugd de lancering van NFT ID™ aan te kondigen. NFT ID™ is het middelpunt van het Portable Identity, Document, Transaction en Data Management Protocol van het Ahrvo Network.

Het Ahrvo-netwerk stelt individuen, bedrijven en overheden in staat om onboarding- en client lifecycle management-gegevens on-chain over te zetten in een gedecentraliseerde cloud, op een GDPR-conforme manier. En het maakt het mogelijk om geverifieerde Know Your Customer (KYC) en Know Your Business (KYB) identiteiten on-chain te slaan voor onboarding over de honderden blockchains die interoperabel zijn met NFT ID™.

"We hebben meer dan 24 maanden heel hard gewerkt (bootstrapping in stealth-modus) om de NFT ID™ te realiseren," zei Akporefe "Appo" Agbamu, CFA, oprichter en CEO van Ahrvo Labs.

"Ahrvo Network is de identiteitslaag (compliance) die de cryptocurrency-industrie hard nodig heeft," zei Agbamu.

Multi-chain draagbare identiteiten stellen gecentraliseerde financiën (CeFi) en gedecentraliseerde financiën (DeFi) in staat om KYC / AML op een FATF-conforme manier uit te voeren, zonder gevoelige onboarding informatie op te slaan na elke onboarding.

"Vanaf het begin is onze focus geweest om een interoperabel identiteitsprotocol te bouwen dat naleving mogelijk maakt, in overeenstemming met het ethos van de cryptocurrency-industrie," zei Agbamu.

Wereldwijd is het gebrek aan KYC/AML-compliance een belangrijk aandachtspunt voor toezichthouders. De cryptocurrency-industrie staat van oudsher vijandig tegenover KYC / AML, met name het verstrekken van persoonlijke informatie bij onboarding naar gedecentraliseerde applicaties (DApps) en andere DeFi-protocollen. Naarmate mainstream adoptie echter een realiteit wordt, is de behoefte aan cryptocurrency-vriendelijke compliance-oplossingen die de kloof tussen compliance en privacy overbruggen, essentieel geworden.

"De mogelijkheid om je identiteit te hergebruiken in honderden blockchains en off-chain bij een bank of brokerage is uniek voor het Ahrvo Protocol", zegt Agbamu, een voormalige associate portfolio manager bij Bank of America N.A.

"NFT ID is de eerste biometrische identiteit DApp die niet-fungibele tokens (NFT) gebruikt," zei Agbamu.

"De meeste mensen buiten de cryptocurrency-industrie associëren NFT's met jpegs, oplichting, witwassen, grifters, enz. In werkelijkheid hebben NFT's veel real-world toepassingen voor identiteit en betalingen, en onze uitvindingen bij Ahrvo Labs gebruiken NFT's dienovereenkomstig. De NFT-producten van Ahrvo zijn grotendeels niet overdraagbaar, omdat ze zijn gekoppeld aan echte identiteiten," zei Agbamu.

Het utility-token van het netwerk, Ahrvo (RVO) Coin (dat sinds januari 2019 op Ethereum staat, maar niet werd gelanceerd toen het netwerk werd gebouwd), wordt gebruikt om NFT ID-houders™ te belonen telkens wanneer hun identiteit wordt gebruikt. Ahrvo Coin dient ook als governance-, toegangs-, kortings- en betalingsmechanisme voor de belanghebbenden van het netwerk.

Later dit jaar wordt de gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) van Ahrvo gelanceerd die het identiteitsregister van het protocol beheert. Bovendien maakt Ahrvo's Identity Oracle, dat realtime synchronisatie mogelijk maakt door NFT ID-gegevens™ uit slimme contracten te halen over blockchains waar NFT ID wordt ingezet, off-chain validatie van on-chain informatie mogelijk. Ahrvo Network maakt gebruik van technologieën zoals het InterPlanetary File System (IPFS) voor gedecentraliseerde opslag van gegevens met betrekking tot NFT-ID's.

Het Ahrvo-netwerk besteedt KYC/AML-verantwoordelijkheden zoals gezichtsbiometrie en ID-verificatie niet uit aan derden. In plaats daarvan worden ze uitgevoerd via Ahrvo Comply, een modulair identiteits-, document- en transactiebeheersysteem dat bestaat uit meer dan 12 compliance-producten.

De betalingslaag van Ahrvo, aangedreven door Ahrvo Pay, stelt bedrijven wereldwijd in cryptocurrency en andere risicovolle industrieën in staat om verkopersaccounts te openen en betalingen in meer dan 150 valuta's te verwerken, terwijl transacties in meer dan 20 valuta's worden afgehandeld. Ahrvo Pay wordt gesynchroniseerd met meer dan 135 betalingsgateways. Wat nog belangrijker is, Ahrvo Pay is interoperabel met NFT ID. Ahrvo's sms-, e-mail-, QR- en no-code fiat- en cryptocurrency-betalingsoplossingen worden volgend kwartaal gelanceerd.

Sinds de lancering in januari 2022 heeft Ahrvo Labs meer dan 20 inkomstengenererende strategische partnerschappen gesloten in meer dan 8 markten en een raad van bestuur van wereldklasse opgebouwd, bestaande uit leiders van organisaties zoals de New York Fed, de Chicago Fed, Uber, Carlyle Group, Bank of America, Harvard, Stanford, Northwestern en Stripe, onder anderen. Ahrvo Labs haalt momenteel 'Series A'-kapitaal op om de groei van het netwerk te ondersteunen.

Over Ahrvo
Powered by NFT ID™, het Ahrvo Network is een blockchain (wallet) agnostisch (patent aangevraagd) identiteitsprotocol dat iedereen, overal, in staat stelt om identiteiten, documenten en transacties veilig over te dragen, te hergebruiken en te beheren. Ahrvo Pay maakt wereldwijd betalingen mogelijk in meer dan 150 fiat- en digitale valuta's. Ahrvo Comply is een modulair identiteits-, document- en transactiebeheersysteem dat bestaat uit meer dan 12 compliance-producten.

Kom meer te weten over Ahrvo Labs en Ahrvo Network door naar https://kycaml.tech en
https://ahrvo.network

Bron : https://www.einnews.com/pr_news/576065918/ahrvo-launches-first-nft-id-powered-multi-chain-identity-and-payment-network

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world