3 manieren waarop ondernemers hun financiële portefeuille kunnen uitbreiden met behulp van NFT's

NFT's zijn de weg van de toekomst en het is belangrijk voor ondernemers om hun holdings te diversifiëren.y Ashley Armstrong 9 juni 2022

Meningen geuit door bijdragers van ondernemers zijn van henzelf.

Ondernemen is een risicovolle onderneming. In feite faalt 90% van alle startups binnen 10 jaar, maar dat weerhoudt degenen die hun droom om hun eigen baas te worden willen najagen niet. Zonder risico kan er geen substantiële winst zijn.

Het probleem is dat onervaren ondernemers vaak de fout maken om al hun geld in één actief te stoppen, en als dat actief faalt, zullen ze het allemaal verliezen. Dit geldt vooral voor startups, omdat ze consequent opnieuw moeten investeren in het bedrijf om het te helpen groeien.

Hoe kunt u uw bedrijf onderscheiden van de rest en mislukking voorkomen?

Ondernemerschap is een investering en de beste beleggers begrijpen dat je nooit al je eieren in één mandje legt. Succes komt van het diversifiëren van uw financiële portefeuille, zodat als een investering mislukt, u nog steeds anderen hebt om op te vertrouwen die u kunnen helpen een nieuw project te starten.

Als ondernemer wilt u nog steeds dat uw investeringen uw bedrijf helpen groeien. Een dergelijke manier om dit te doen is door te investeren in NFT's (niet-fungibele tokens), omdat ze niet alleen uw financiële portefeuille diversifiëren, maar ze kunnen uw bedrijf ook helpen erkend te worden en een begrip te worden. Een win-win situatie.

NFT beleggen voor exclusiviteit

Alles wat een merk verkoopt, is bedoeld als exclusief voor hun gewaardeerde klanten, een uniek item dat niet beschikbaar is via concurrentie. Het leveren van een echt exclusief item kan echter een moeilijke onderneming worden wanneer het concurreert met een groot aantal vergelijkbare items, vervalsingen en copycats die klaar en bereid zijn om uw unieke idee te nemen en het hun eigen te maken.

De definitie van een NFT is niet-fungibel – dit verwijst naar een actief dat uitsluitend uniek is zonder dat een ander activum dezelfde waarde heeft. Door een NFT aan uw product of merk te koppelen, maakt u het echt exclusief voor uw consument, omdat er niets anders is zoals het dat er is.

Met behulp van de kracht en het bereik van internet kunnen merken hun exclusiviteit vergroten door gepersonaliseerde digitale items (NFT's) te verkopen, zoals digitale kunstwerken, tweets, TikTok-video's en meer, waardoor ze een unieke digitale verbinding met hun consumenten kunnen maken.

Dit geldt niet alleen voor digitale bedrijven, maar zelfs fysieke productbedrijven zoals Taco Bell en Charmin vinden manieren om hun exclusiviteit met NFT's te vergroten door digitale activa in hun productlijnen op te nemen. Charmin bracht op 17 maart 2021 een collectie digitaal toiletpapier uit, genaamd NFTP (Non-fungible Toilet Paper) met alle opbrengsten die de liefdadigheidsinstelling Direct Relief ondersteunen. Taco Bell werkte op 7 maart 2021 samen met NFT-marktplaats Rarible om 25 digitale kunstwerken te minten die elk werden gelabeld als een "transformatieve taco" waarbij de eigenaar van een originele NFT een Taco Bell-cadeaubon van $ 500 ontving om op elke locatie te besteden.

Beide hierboven genoemde bedrijven, samen met verschillende anderen, gebruiken NFT's om hun consumenten in de digitale ruimte te bereiken. Dit verhoogt hun naamsbekendheid op alle platforms. Een grotere naamsbekendheid leidt tot meer erkenning en natuurlijk verkoop – en dat is waar elke ondernemer naar streeft.

Potentieel voor passieve inkomstenstroom

NFT-verkopen kunnen momenteel variëren van 15.000 tot 50.000 NFT's per week, volgens gegevens verzameld door NonFungible.com. Dit heeft u misschien doen geloven dat ze slechts een eenmalige omzetboost zijn, waarbij elke verkoop ervoor zorgt dat u opnieuw investeert in nieuwe NFT's om inkomsten te blijven genereren.

NFT's hebben echter het potentieel om ook een passief inkomen voor uw bedrijf en / of bedrijf te creëren vanwege hun onderliggende technologie die opties mogelijk maakt die verder gaan dan alleen verkopen met winst.

Enkele voorbeelden van het gebruik van NFT's om passief inkomen te genereren:

NFT-royalty'sAls ondernemer ben je waarschijnlijk bekend met en kun je het gebruik van royalty's zelfs al implementeren in je bedrijfsmodel. Om het duidelijk te zeggen, de ene persoon betaalt de andere voor het recht om het product te gebruiken en te verkopen. Dit kan van toepassing zijn op fysieke producten, technologie, intellectueel eigendom en zelfs middelen.

Met de technologie achter NFT's kan de maker individuele voorwaarden instellen die royalty's opleggen wanneer hun NFT's van eigenaar veranderen op de secundaire markt, waardoor een passief inkomen wordt gecreëerd dat verder gaat dan de oorspronkelijke verkoop.

De maker kan bijvoorbeeld een royaltyvergoeding voor onbepaalde tijd van 5% instellen. Bij de oorspronkelijke verkoop van de NFT, en elke keer dat het digitale kunstwerk wordt doorverkocht, ontvangt de maker 5% van de verkoopprijs.

Vanwege de aard van digitale transacties rond NFT's gebruiken makers zelfuitvoerende computerprogramma's die contractuele overeenkomsten automatisch afdwingen. Hierdoor kan de maker het juridische proces van het afdwingen en volgen van royaltycontracten vermijden, evenals het handmatig volgen van betalingen, omdat het proces volledig geautomatiseerd is.

Door een NFT voor uw bedrijf of organisatie te maken, kunt u een passief inkomen creëren door het gebruik van royalty's die volledig geautomatiseerd zijn. Hierdoor kunt u zich concentreren op andere aspecten van uw bedrijf die uw aandacht vereisen.

NFT HurenNFT-verhuur is een relatief nieuw concept dat in een stroomversnelling komt als een passieve inkomstenstroom voor NFT-eigenaren. Met behulp van blockchain-protocollen kunnen eigenaren en makers van NFT's hun digitale kunstwerken voor een bepaalde periode en prijs verhuren aan geïnteresseerde partijen, terwijl ze ervoor zorgen dat ze het eigendom van hun activa niet verliezen.

De redenering achter iemand die bereid is om een NFT te huren is enorm en omvat alles van het onvermogen om een waardevolle NFT te betalen tot het willen pronken met de nieuwste trend als hun profielfoto op sociale media. Musea en kunstgalerijen erkennen ook de waarde achter digitale kunst, en verhuur kan makers van NFT's aanmoedigen om zich comfortabeler te voelen bij het bedienen van deze locaties.

NFT's worden ook een go-to voor bedrijven en organisaties om te gebruiken als early access tokens, exclusieve inhoud, merchandising en concertevenementen, omdat ze vereisen dat een persoon een NFT houdt om toegang te krijgen tot het bovenstaande. Iemand is misschien meer geïnteresseerd in het huren van een NFT om vroege toegang te krijgen of om toegang te krijgen tot een exclusief concert in plaats van er een te kopen.

Ondernemers die hun portefeuille willen uitbreiden naar activa die het potentieel hebben om een passief inkomen op te leveren, moeten de opties overwegen die beschikbaar zijn via het huren van NFT's.

NFT-investering voor charitatieve en humanitaire doelen

Met meer ondernemers en bedrijven die een positief verschil willen maken in de wereld om ons heen, worden NFT's snel een betrouwbare en trendy manier om geld in te zamelen voor liefdadigheidsorganisaties en sociale projecten.

Dit stelt de ondernemer / bedrijf in staat om zijn naamsbekendheid te vergroten door waardevolle doelen te ondersteunen, vergroot het publieke bewustzijn van hoe die organisatie zich inzet voor het maken van positieve verandering en maakt een belastingaftrek voor liefdadigheidsdonaties voor een bedrijf mogelijk.

Al het bovenstaande kan werken om de totale inkomstenstromen te vergroten, wat natuurlijk het uiteindelijke doel van een ondernemer is.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor ondernemers om hun portefeuilles te diversifiëren en tegelijkertijd hun merknaam uit te breiden, waardoor zowel passieve als directe inkomstenstromen toenemen. Vergeet niet dat het een riskante onderneming is om al uw eieren in één mandje te houden, dus overweeg om te onderzoeken hoe NFT's vandaag kunnen helpen uw financiële portefeuille uit te breiden.

More From My Blog

let's stay connected

Receive free training on WEB 3.0!

stay informed about the web 3.0 world